VANDAAG IS LEUK

Plezier maakt alles in het leven leuker. Dat is een feit. Samen lol maken schept een
band en de kleinste glimlach kan de zon weer laten schijnen. Daarom heeft SoLow héél veel artikelen om meer fun toe te voegen aan elk moment van je leven. Producten die net een beetje extra gek, verrassend of uitdagend zijn. Voor een fenomenale surprise party, een legendarische Halloween of een onvergetelijk knutselfeest op een regenachtige middag. En dat allemaal voor bijzonder kleine prijsjes.

Wij vinden dat winkelen een beleving moet zijn, gezellig en bovenal verrassend. Bij elke stap die je in onze winkels zet, of bij elke klik in onze webshop, word je verrast. We hebben ook ‘gewoon’ maar we hebben voornamelijk ‘leuk’ en ‘verrassend’.

DE LEUKSTE WINKEL BIJ JOU IN DE BUURT

De leukste winkel bij jou in de buurt! Altijd een actueel assortiment met verrassende gebruiksartikelen en hebbedingetjes. En elke week komen er weer nieuwe producten bij! SoLow staat voor funshoppen in een ontspannen sfeer. We zitten in steeds meer steden, bekijk hier of we bij jou in de buurt zitten. En anders heb je onze webshop altijd bij de hand op je smartphone, tablet of computer!

Voor slingers, ballonnen of zelfs gehele feestthema met alles er op en er aan kun je bij ons uitpakken. En ben je op zoek naar een leuk en verrassend origineel cadeau voor hem of voor haar dan zul je hier zeker slagen.

Onze feest- en cadeauafdeling heeft gegarandeerd feestgarantie!

COLLEGA WORDEN?

Welkom bij SoLow! Bij ons draait alles om het creëren van een unieke winkelervaring de klant. Wil je deel uitmaken van een dynamische team bij SoLow? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers. Loop gerust onze winkel
binnen en informeer ernaar.

Wij adviseren je een kijkje te nemen op onze website www.werkenbij.solow.nl Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

ZAKELIJKE INTERESSE?

Ben je zakelijk geïnteresseerd? Bezoek dan hier de website van D&F, het bedrijf achter SoLow. Wilt u meer informatie, maak dan een vrijblijvende afspraak.

Onze artikelen behoren tot de categorie impulsaankopen en zijn voorzien van
aantrekkelijke verpakkingen. De producten worden voortdurend vernieuwd en zijn
hierdoor altijd actueel. We zijn een bedrijf die zich bezig houdt met de handel
en ontwikkeling van Fast moving consumer goods.