Betalen

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Bij SoLow kun je veilig en vertrouwd bestellen. Betalingen vinden plaats via een beveiligde internet verbinding. Zo kun je gerust je aankopen afrekenen via het winkelmandje en de check-out. Betalingen kunnen worden voldaan met iDEAL welke werkt met alle aangesloten banken. Tevens zijn bankbetalingen mogelijk. SoLow draagt grote zorg voor een veilige en betrouwbaar winkelomgeving. We doen dit door meerdaags ons winkelsysteem veilig en up-to-date te houden. Als klant heb je ook alle rechten die zijn opgenomen in de Algemene Voorwaarden en een retour/zicht termijn van 14 dagen (ingaande op de dag na ontvangst).
Alle betalingen en terugbetalingen worden verzorgd via Pay.nl Payment Provider uit Nederland. Bij terugbetalingen komt het via de rekening derden gelden van Pay.nl op jouw rekening te staan.

Achteraf betaling:

Onder rembours betalen is mogelijk. Let op de kosten die hiervoor in rekening worden gebracht zijn voor de klant. De kosten hiervan zijn € 16,00. Vraag naar de mogelijkheden via klantenservice@solow.nl