Verras je vader met 5 grappige en originele cadeautjes voor Vaderdag bij SoLowVaderdag is die ene speciale dag in het jaar waarop we onze papa's extra in het zonnetje zetten, die valt dit jaar op 16 juni. Het is een moment om onze waardering te tonen voor al die grappen, wijze raad en onvoorwaardelijke liefde die ze ons hebben gegeven. En wat is er nu leuker dan je vader te verrassen met een cadeau dat een grote glimlach op zijn gezicht tovert? Bij SoLow hebben we een selectie grappige en originele cadeautjes die perfect zijn voor Vaderdag. Hier zijn de vijf leukste en meest verrassende cadeautjes om je vader dit jaar mee te verwennen!

1. Muurdecoratie Tuinladder - In Papa's Schuur

Geef papa's schuur een persoonlijk tintje met deze humoristische muurdecoratie. Met de tekst "In papa's schuur is rommel toegestaan, heeft papa altijd gelijk, drinken we biertjes, kun je geen gereedschap lenen, is papa de baas" wordt zijn persoonlijke domein nog specialer. Het is niet alleen een leuke toevoeging aan de schuur, maar ook een herinnering aan de kostbare momenten die jullie daar hebben gedeeld. En voor opa hebben we ook een variant beschikbaar!

2. Mok 'Big Boss'

Laat je vader weten dat hij de onbetwiste 'Big Boss' is met deze stoere mok. Trakteer deze 'Big Boss' in je leven op een mok die net zo groot is als zijn persoonlijkheid! Onze XL mok is niet alleen een origineel geschenk, maar ook een grappige en attente manier om waardering te tonen aan die ene speciale vader. Met zijn royale formaat biedt deze mok voldoende ruimte voor een stevige dosis koffie, thee of elke andere favoriete drank. Met zijn robuuste ontwerp en grappige opdruk is dit een cadeau dat zeker in de smaak zal vallen.

3. Sokken - Als je dit kunt lezen doet papa een dutje

Laat je vader weten dat het oké is om af en toe een dutje te doen met deze grappige sokken. Met de tekst "Als je dit kunt lezen doet papa een dutje" op de onderkant van de sokken, is dit het perfecte cadeau voor de vader die af en toe wat rust nodig heeft. Comfortabel en hilarisch tegelijkertijd! Ook van dit paar sokken hebben we een viariant speciaal voor opa, zodat je ook jouw opa in het zonnetje kunt zetten op deze speciale dag. 

4. Toilet Shooting Game

Breng wat speelsheid naar het kleinste kamertje met deze Toilet Shooting Game. Compleet met een air gun, foam darts en dartboard, is dit spel perfect voor vaders die graag uren spenderen op het toilet of in de badkamer. Toilet Darts is een geweldig cadeau-idee en voegt een dosis plezier toe aan je dagelijkse routine. Of het nu gaat om het verbeteren van de schietvaardigheden of gewoon om wat ontspanning, dit cadeau zorgt gegarandeerd voor hilariteit.

5. Biermat Bier

Voor de vaders die van een goed biertje houden, hebben we de perfecte toevoeging voor hun man cave: de Biermat Bier. Met een leuk ontwerp en een handige functie om morsen op te vangen, is dit een must-have voor elke bierliefhebber. En als je vader meer van bier houdt, hebben we nog veel meer items in onze online-winkel, zoals een drankspel "Save Water Drink Beer", een flesopener ring en zelfs een bierriem!

Maak Vaderdag Onvergetelijk bij SoLow

Bij SoLow begrijpen we hoe belangrijk het is om je vader te verrassen op Vaderdag. Met onze selectie grappige en originele cadeautjes, is het gemakkelijk om iets te vinden dat perfect bij hem past. Of het nu gaat om een knipoog naar zijn hobby's of een grappige herinnering aan jullie band, onze cadeautjes zorgen gegarandeerd voor een glimlach op zijn gezicht. Vier Vaderdag dit jaar op een speciale manier met SoLow!

Terug naar blog