De populairste Halloween thema’s van 2024: Laat je inspireren voor een griezelige verkleedpartij

Halloween is dé tijd van het jaar om helemaal los te gaan met verkleedpartijen, decoraties en griezelige sferen. Bij SoLow weten we dat het kiezen van het perfecte Halloween thema een belangrijk onderdeel is van de voorbereiding op dit spannende feest. Daarom hebben we de populairste Halloween thema’s van 2024 voor je op een rij gezet, die jouw Halloween tot een succes maken. Van klassieke griezels tot trendy looks, lees verder en ontdek welk thema het beste bij jou past!

Halloween thema: Classics

De klassieke Halloween figuren blijven jaar na jaar populair, en dat is in 2024 niet anders. Of je nu kiest voor een iconische heks, vampier, pompoen of spin, deze tijdloze personages zorgen altijd voor een spookachtige sfeer.

Heks:
De heks is een onmisbare klassieker op Halloween. Met een mooi heksenkostuum, zoals het ‘Kostuum - Halloween - heks - dames - one size’, ben je helemaal klaar om een magische indruk te maken. Combineer het kostuum met een magische bol die licht geeft voor extra mysterie en sfeer. Deze items zijn niet alleen geschikt voor volwassenen, maar ook voor kinderen die willen meedoen aan het Halloween plezier. Voeg een puntige hoed en een bezem toe en jouw look is compleet!

Kostuum - Halloween - heks - dames - one size

Vampier:
Voor degenen die houden van een vleugje elegantie met een griezelige twist, is de vampier de perfecte keuze. De klassiekers blijven favoriet, zoals de ‘Vampiertanden - Halloween - wit’, die jouw look in een handomdraai transformeren. Om de sfeer in huis te versterken, kun je kiezen voor de ‘LED-lichtslinger - Halloween - vleermuis - 150cm’. Deze lichtslinger geeft een subtiele, maar opvallende verlichting die perfect past bij het vampierenthema.

Vampiertanden - Halloween - wit

Pompoen:
Geen Halloween zonder pompoenen! Voor degenen die de voorkeur geven aan een vrolijk en toegankelijk thema, is de pompoen een uitstekende keuze. Denk aan de ‘Snoepemmer - Halloween - pompoen - oranje’, ideaal voor trick-or-treaters. Voor een extra opvallende decoratie kun je gaan voor de ‘Folieballon XL - Halloween - pompoen - oranje/zwart - 115cm’. Deze reusachtige ballon is een echte blikvanger en maakt jouw decoratie helemaal af.

 

Folieballon XL - Halloween - pompoen - oranje/zwart - 115cm

 

 

Spinnen:
Wil je jouw gasten echt laten huiveren? Kies dan voor het spinnen thema. Met de ‘Harige spin - Halloween - zwart' en het 'Spinnenweb - rekbaar - wit - incl. 4 spinnen’, creëer je een creepy sfeer die perfect is voor Halloween. Plaats de spinnenwebben overal in huis en hang de harige spinnen strategisch op om iedereen de kriebels te bezorgen.

Harige spin - Halloween - zwart

Halloween thema: Horror

Voor de echte griezelfans zijn de horror thema’s een must. Dit jaar zien we bloederige en zombie-thema’s overal terugkomen. Durf jij het aan?

Bloederig:
Met een bloederig thema maak je gegarandeerd indruk. Of je nu een diner organiseert of een feest, bloederige decoraties zorgen altijd voor een schrikmoment. Denk aan de ‘Hart - Halloween - bloederig' als centerpiece op tafel of de ‘Drankzakjes - Halloween - infuus - wit/zwart/rood - 10 stuks’ als creatieve drankdispensers. Vergeet ook niet het ‘Keukenschort - Halloween - bloederig - wit/rood’ aan te trekken om je look compleet te maken. Zo verander je jouw keuken in een waar horrorparadijs!

Drankzakjes - Halloween - infuus - wit/zwart/rood - 10 stuks

 

Zombie:
Zombies blijven een favoriet voor Halloween, en met de juiste outfit en decoraties creëer je de perfecte undead look. Het ‘Kostuum - Halloween - zombie - dames - one size’ is een eenvoudige manier om jezelf om te toveren in een angstaanjagende zombie. Versier je huis met het ‘Afzetlint - Halloween - zombie outbreak - zwart/rood - 10m’ om jouw gasten te waarschuwen voor het naderende gevaar. Een zombiefeest is niet compleet zonder wat bloederige details, dus zorg ervoor dat je goed voorbereid bent met de juiste props en decoraties.

Afzetlint - Halloween - zombie outbreak - zwart/rood - 10m

Halloween thema: Afterlife

Het hiernamaals biedt een schat aan inspiratie voor Halloween, met populaire thema’s zoals skeletten, duivels, reapers en spoken.

Skelet:
Het skelet thema is zowel griezelig als stijlvol. Met accessoires zoals de ‘Handschoenen - Halloween - skelet - zwart/wit’ en de ‘Balaclava - Halloween - schedel - zwart/wit’ kun je een eenvoudige maar effectieve outfit samenstellen. Voeg wat face paint toe en je bent klaar om te gaan!

Balaclava - Halloween - schedel - zwart/wit

Duivel:
Voor een vurige Halloween-look is het duivel thema een uitstekende keuze. Met het ‘Masker - Halloween - duivel - rood’ en de ‘Diadeem - Halloween - duiveloren - zwart/rood’ maak je in een handomdraai een indrukwekkende outfit. Deze items zijn gemakkelijk te combineren met je eigen kleding, waardoor je zonder veel moeite een complete look creëert.

Diadeem - Halloweeen - duiveloren - zwart/rood

Reaper:
De Grim Reaper, oftewel de Magere Hein, is een klassieke verschijning op Halloween. Kies voor het ‘Kostuum - Halloween - reaper - one size’ voor volwassenen, of het ‘Kostuum - Halloween - reaper - kind - maat L’ voor kinderen die mee willen doen. Deze kostuums zijn eenvoudig te dragen en zorgen voor een dramatisch effect, perfect voor iedereen die een statement wil maken tijdens Halloween.

Kostuum - Halloween - reaper - one size

Spook:
Voor een klassiek en eenvoudig thema is het spook altijd een goede keuze. Met het ‘Masker - scary ghost - zwart/wit' en de ‘Hangdecoratie - spook - wit’, kun je jouw ruimte eenvoudig omtoveren tot een spookhuis. Hang de decoraties in de gangen of bij de voordeur om je gasten direct bij binnenkomst te verwelkomen in de griezelige sfeer.

Masker - scary ghost - zwart/wit

Halloween thema: Trends 2024

Naast de klassiekers zien we ook enkele nieuwe trends opkomen in 2024. Deze thema’s zijn perfect voor degenen die op zoek zijn naar iets anders dit jaar.

Joker:
Het clownsthema blijft populair, vooral met de opkomst van sinistere personages zoals de Joker. Het ‘Kostuum - Halloween - clown - heren - one size’ is een perfecte keuze voor een creepy, maar stijlvolle look. Maak je outfit compleet met de ‘Pruik - Halloween - Harley Quinn - blond roze en blauw’ voor een kleurrijke en unieke twist.

Pruik - Halloween - blond roze en blauw

Day of the Dead:
De Mexicaanse Día de los Muertos, oftewel Day of the Dead, blijft een populaire keuze. Met kleurrijke rozen zoals de ‘Roos - Halloween - zwart’ en accessoires zoals de ‘Diadeem - Halloween - bloemen - sluier - meerkleurig’ creëer je een mooie en respectvolle ode aan deze traditie. Dit thema biedt de perfecte mix van kleur, cultuur en een beetje griezeligheid.

Diadeem - Halloween - bloemen - sluier - meerkleurig

Wednesday:
Met de populariteit van de serie ‘Wednesday’ is dit personage een geliefd Halloween thema geworden. Het ‘Kostuum - meisjes - Wednesday - maat 12-14 jaar’ is een must-have voor fans van de show. Voor een extra authentieke look kun je de ‘Pruik - Halloween - vlechten - zwart - kind’ toevoegen, zodat je helemaal in de huid van Wednesday Addams kunt kruipen.

Glow in the Dark:
Glow in the dark items geven een extra dimensie aan je Halloween feest. Met de ‘Spinnen - Halloween - klein - glow in the dark’ en de ‘Make-up - waterbasis - fluor - groen’ maak je jouw look niet alleen griezelig, maar ook magisch. Glow in the dark items zijn vooral leuk voor feestjes in het donker en zorgen voor een betoverend effect.

Make-up - waterbasis - fluor - groen

Halloween voor Kinderen

Ook voor kinderen is Halloween een geweldige tijd om zich te verkleden en te genieten van trick-or-treat activiteiten. Bij SoLow hebben we een breed assortiment aan kostuums en versieringen speciaal voor de kleintjes.

Halloween Versiering Voor Kinderen:
Kies voor vrolijke versieringen zoals de ‘Slinger - Halloween - zwart/rood - 9 vlaggen - 5m touw’ of de schattige ‘Griezelbeestjes - Halloween - paars/oranje/zwart’. Deze decoraties zorgen voor een feestelijke sfeer zonder al te eng te zijn, perfect voor jongere kinderen.

Slinger - Halloween - zwart/rood - 9 vlaggen - 5m touw

Trick or Treat:
Trick-or-treat is een essentieel onderdeel van Halloween voor kinderen. Met items zoals de ‘Skelet hand - Halloween - zwart/wit - trick or treat’ en de ‘Lampion - Halloween - pompoen - oranje’ zijn ze goed voorbereid op een avond vol lekkernijen.

Lampion - Halloween - pompoen - oranje

Kostuums voor Meisjes en Jongens:
Bij SoLow vind je een breed aanbod aan kostuums voor zowel meisjes als jongens. Voor meisjes is er bijvoorbeeld het ‘Kostuum - Halloween - heks - meisje - maat M’, een klassieke en geliefde keuze. Voor jongens zijn er spannende opties zoals het ‘Kostuum - Halloween - tovenaar - jongen - maat L’ en het ‘Kostuum - Halloween - reaper - kind - maat M’. Met deze kostuums zijn de kinderen helemaal klaar voor een griezelige en leuke Halloween!

Kostuum - Halloween - tovenaar - jongen - maat M

Bij SoLow vind je alles wat je nodig hebt om jouw Halloween feest tot een groot succes te maken, ongeacht het thema dat je kiest. Van klassieke griezels tot de nieuwste trends, we hebben het allemaal. Maak je klaar voor een onvergetelijke Halloween en laat je inspireren door onze uitgebreide collectie aan kostuums, decoraties en accessoires!

Terug naar blog