Aloha! Dive into the Tropical Paradise!

Stap bij de Toppers binnen in een tropisch paradijs, waar witte zandstranden, wuivende palmbomen, de zachte bries van de zee en de warme gloed van de zomerzon samenkomen. Dat is wat je te wachten staat bij de Club Tropicana editie van de Toppers 2024. Bij Solow hebben we alles om er voor te zorgen dat jij er tussen alle andere 65.000 feestvierders uit te springt. Mocht je helaas niet bij de Toppers aanwezig zijn ben je bij Solow ook op de juiste plek om een tropisch feestje bij jezelf in huis te halen.

 

Ga jij naar de Toppers 2024?

Als je je afvraagt waar je de perfecte outfit kunt vinden die naadloos aansluit bij het “coconut white with a tropical twist” thema, dan hoef je niet verder te zoeken!  Onze collectie van feestkleding en accessoires zal je laten stralen tussen alle andere feestvierders.

Ga jij voor een paar subtiele details check dan bijvoorbeeld onze Partybril – palmboom – groen of kies voor deze leuke optie Diadeem - tropical - palmbomen – meerkleurig. Voor de ultieme uitpakkers hebben wij natuurlijk ook genoeg, trek een Hawaii rokje aan in je favoriete kleur en maak de look af met een van onze Hawaii kransen en de bijpassende Hoed - Hawaii - stro met bloemenkrans.

 

Een feestje thuis?

Kun je niet bij de Toppers zijn maar wil je toch genieten van een tropische sfeer? Geen probleem! Bij ons ben je aan het juiste adres voor alles wat je nodig hebt om van jouw thuisfeestje een tropisch paradijs te maken. Neem bijvoorbeeld onze verschillende kleurrijke vlaggenlijnen samen met leuke bijpassende versieringen zoals; ballonen, muurdecoratie of zelfs een totempaal.

Geef je feestje een extra boost met de Limbo-set - Hawaii – meerkleurig en vindt uit wie van jullie de tot het laagste punt kan blijven spelen! Vergeet ook zeker niet te blijven drinken door je lekkere cocktail in onze speciale Drinkbeker - palmboom - met rietje - groen/transparant in te schenken!

Terug naar blog