Koningsdag spelletjes: Dit zijn de top 5 Koningsdag spelletjes tijdens Koningsdag 2024!

Hoor je dat? Het is de koninklijke feestvibe die door de straten waait, want Koningsdag staat voor de deur! En wat is een betere manier om deze feestelijke dag te vieren dan met spelletjes, drankjes en een flinke dosis gezelligheid? Bij SoLow hebben we de perfecte Koningsdag spelletjes geselecteerd om jouw feestje onvergetelijk te maken. Van klassieke bierspellen tot grappige accessoires, deze top 5 spelletjes zorgen voor urenlang plezier op deze feestelijke dag.

1. Beer pong set – oranje
Beer pong, wie kent het niet? Het spel dat garant staat voor lachen, gieren, brullen én een beetje competitie. Met onze oranje beer pong set ben je helemaal klaar om de strijd aan te gaan! Met 20 bekers en 4 ballen heb je alles wat je nodig hebt voor een episch beer pong toernooi. Dus daag je vrienden uit, schiet die ballen in de bekers en vier als een ware koning(in) jouw overwinning!

2. Dobbelspel - bier – XL
Ready, set, roll! Dit dobbelspel in XL-formaat is perfect voor groepen die niet bang zijn voor een beetje uitdaging én een lekker drankje. Rol de dobbelstenen, volg de instructies op en laat het feest beginnen! Of je nu een slok bier moet nemen of een grappige opdracht moet uitvoeren, dit spel staat garant voor een avond vol hilariteit en plezier.

3. Drankspel - rad draaien
Tijd om het rad te draaien en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Dit drankspel met draairad zorgt voor een gezonde dosis spanning en sensatie. Geef een flinke draai aan het rad en laat je verrassen door de opdrachten die tevoorschijn komen. Van shotjes tot dans battles, met dit spel is verveling verleden tijd en feesten we als echte royalty's!

4. Hoed - Beer pong - opblaasbaar – zwart
Wil je een statement maken op Koningsdag? Dan is deze opblaasbare beer pong hoed dé perfecte accessoire voor jou! Draag de hoed vol trots op je hoofd, vul de bekers met je favoriete drankjes en laat het beer pong plezier beginnen. Met deze eyecatcher steel je de show en maak je van jouw Koningsdagfeest een koninklijk spektakel!

5. Bierhelm - Dorstlesser - Oranje - one size
Last but not least, de ultieme must-have voor iedere feestganger: de bierhelm! Met deze oranje bierhelm heb je altijd je handen vrij terwijl je geniet van je favoriete drankje. Zet 'm om je hoofd, vul de bekers aan beide kanten met bier, frisdrank of andere dorstlessers en je bent klaar om te feesten als nooit tevoren. Wie heeft er twee handen nodig als je een bierhelm kunt dragen?

Of je nu gaat voor een klassiek spel zoals beer pong of een van onze grappige Koningsdag accessoires zoals de bierhelm, bij SoLow hebben we alles wat je nodig hebt om van jouw Koningsdagfeest op 27 april 2024 een knaller te maken! Met onze Soloranje musthaves voor Koningsdag 2024 ben je helemaal klaar om jezelf en de straten te laten schitteren in het feloranje. Naast spelletjes hebben we ook een ruime selectie aan Koningsdag versiering en Koningsdag outfits om jouw feest compleet te maken. Dus nodig je vrienden uit, haal je favoriete spelletjes in huis en maak je klaar voor een dag vol plezier, lachen en natuurlijk een beetje koninklijke gekte!

Terug naar blog