Vloekende party

Naar Feest

Vloekende party

Wil je een supriseparty geven voor iemand die feestjes helemaal niet zo leuk vindt? Of vind je zelf feestjes niet zo leuk? Dan is onze vloekende feestlijn speciaal voor jou! Een feestlijn zoals deze vind je niet overal, dat is maar goed ook zo kan je nog erg origineel zijn. Als de feestgangers de teksten lezen zal er zeker een leuk gespreksonderwerp zijn!

Vloekende party versiering

Kleine kinderen zullen misschien wat nieuwe woorden leren van deze versiering, denk dus even goed na wie er allemaal zullen komen. Met de vloekende party vlaggenlijn heb je een kleurrijke slinger die er in eerste instantie heel vrolijk uitziet, als je gasten de teksten lezen heb je zeker wat om te lachen! Of hang je ons vloekende afzetlint op die wel 10 meter lang is.

Vloekend servies

Of je nou de gekleurde bordjes neemt of de witte, als het eten op is heeft iedereen een grappige tekst op hun bordje staan. Met de vloekende party cocktailprikkers kan je 8 verschillende en kleurrijke vlaggetjes verspreiden over de hapjes. Herinner iedereen eraan hoe leuk je feestjes vindt met de vloekende servetjes.

Het probleem dat mensen die bij elkaar staan niet meer weten welk bekertje nou van hen was is ook voorbij, met de vloekende bekertjes heb je 8 verschillende kleuren en teksten! Als je meerdere mensen met hetzelfde bekertje hebt, hebben we ook nog vloekende rietjes in deze feestlijn. Met zoveel mogelijke combinaties zal het vast wel lukken!

Kut feestlijn

Nee deze feestlijn is zelf niet kut, het is speciaal voor mensen die feestjes kut vinden. Ook al is het vaak toch leuker dan je denkt, en voor mensen die feestjes juist niet kut vinden is deze versiering ook erg leuk!

Of je nou de ballonnen kut feest ophangt, drinkt uit kut feest bekertjes of van een van de bordjes eet kan het nog steeds een heel leuk feest worden!