Schmink & make-up

Naar Verkleden
Filters

Bekijk alle hoofdcategorieën

Schmink & Make-up

De Schmink & Make-up van SoLow is super! Het is makkelijk in gebruik, betaalbaar en vooral ook erg leuk om te gebruiken! En de keuze is ook echt enorm. We hebben onder andere neon lipstick in alle kleuren die je maar kan wensen, maar ook glitter make-up, een rood wit blauw make-up stick, oil-based make-up en Halloween make-up. Ook hebben we de benodigdheden zoals een Schmink spons of meerdere sponsjes in een keer. Al met al is er voor ieder wat wils en kun jij alles in huis halen voor het ideale feestje! Wat voor feestje het dan ook wel niet mag zijn.

Is Schmink & Make-up niet helemaal je ding? Maar hou je wel van verkleden? Kijk dan anders eens bij onze Haarspray, Accessoires, pruiken, verkleedkleren of zelfs complete outfits. Hiermee kun je een heel leuk themafeest of verkleedfeest houden!

Lijkt het je leuk om ons te komen helpen?

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Ga dan naar werkenbij.solow.nl en vind een baan die bij jou past. Wie weet zien we je binnenkort terug bij ons op het hoofdkantoor of in een van onze SoLow winkels bij jou in de buurt!