Verkleden

Naar Feest

Verkleedkleding

[get_theme_tiles naam="verkleden"]

Bekijk alle hoofdcategorieën

Verkleden

Welkom op de website van de leukste feestwinkel van Nederland. We hebben een enorm ruim Carnavals assortiment. Om te beginnen met verkleden. Verkleden is iets wat iedereen wel eens heeft gedaan. Toen je jong was, bij themafeestjes of gewoon omdat het leuk is. Daarom hebben wij van SoLow een uitgebreid assortiment met verkleedspullen. Je kunt de snelle links gebruiken om al onze verkleedspullen te zien. Want wij hebben alles in huis om eens goed te verkleden!

Outfits

Wil je het lekker simpel houden? Of heb je jou ideale outfit al gevonden? Kijk dan bij onze complete outfits. We hebben een groot assortiment aan outfits. En ook lekker makkelijk, alles in 1 keer besteld! Door ons ruime assortiment is er meer dan genoeg keuze. En ze zijn niet alleen geschikt voor carnaval, maar voor vele themafeestjes! Of je nu alleen, met z’n tweeën of met een hele groep carnaval gaat vieren, er is voor elk wat wils te vinden.

Verkleedkleding

Verkleedkleding is een andere makkelijke en leuke optie! Zo heb je de optie om in een keer een leuk pak uit te kiezen! Ook dit is niet alleen geschikt voor carnaval, maar voor vele themafeestjes! Of je nu alleen, met z’n tweeën of met een hele groep carnaval gaat vieren, er is voor elk wat wils te vinden. Last minute nog verkleedkleding nodig? Geen probleem: SoLow levert supersnel.

Pruiken

Jaaaaa, dit kan niet mis! Want zeg nou eerlijk, wat is verkleden zonder pruik nou? Elk verkleedfeestje en outfit heeft altijd een pruik nodig. En het maakt dan niet uit of je nou een Clownspruik wilt, of juist eens kaal wilt gaan. Wij van Solow hebben het in huis! Carnaval is nog nooit zo leuk geweest als met een bijpassende pruik die de feeststemming tot een hoogtepunt brengt. En deze pruiken passen altijd en bij iedereen. En dat is belangrijk, want natuurlijk willen we met carnaval helemaal uit ons dak kunnen gaan.

Haarspray

Haarspray maakt het de outfit helemaal af! Is een pruik niet helemaal je ding? Dan is dit ideaal! Je wilt je haar aanpassen en wilt het eens een leuk gek kleurtje geven. Onze haarspray is betaalbaar en leuk! Of u nu een leuke felle kleur zoekt of van blond naar bruin wilt, we hebben keuze uit verschillende kleuren. Deze haarspray is gemakkelijk uitwasbaar met water en shampoo. De haarspray van SoLow geeft een natuurlijke kleur en dekt zeer goed. Met één bus kan een volle bos haar op schouderlengte gekleurd worden. De haarspray is ideaal voor carnaval, theater, musical of een themafeest! Dus ik zeg sprayen maar!

Accessoires

Carnaval is het perfecte feest om even helemaal uit het keurslijf te komen waar je het hele jaar aan vastzit. Tijdens de carnaval kun je je even compleet laten gaan met de gekste carnavalsaccessoires en maffe kleding. En iedereen weet dat accessoires alles afmaken. Of je nou een filmset wilt nadoen met een regisseursbord, een piratenhaak wilt hebben om je piraten outfit af te maken of zelfs een pistool! Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het wel. Daarom moet je bij SoLow zijn voor de leukste accessoires.

Schmink & Make-up

Bij carnavalskleding en carnavalsaccessoires mag de juist schmink niet ontbreken. Schmink en make-up maken je outfit af, geloofwaardig of juist mooier. Schmink & Make-up zijn er voor de laatste details. Dit maakt jouw look net iets beter dan die van de rest. Wil je echt de look compleet maken? Of wil je echt net dat beetje extra? Kijk dan eens bij onze Schmink & Make-up!

Lijkt het je leuk om ons te komen helpen?

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Ga dan naar werkenbij.solow.nl en vind een baan die bij jou past. Wie weet zien we je binnenkort terug bij ons op het hoofdkantoor of in een van onze SoLow winkels bij jou in de buurt!