Oranje shirts

Oranje shirts

Een beetje vaderlandliefde is nooit verkeerd. Daarom hebben wij van SoLow iets aan ons assortiment toegevoegd. Oranje shirts zijn vanaf nu ook bij ons verkrijgbaar. En ze komen altijd van pas. Bij thema feestjes, bij koningsdag of als het Nederlands elftal moet voetballen. En dit alles lekker betaalbaar. Haal daarom nu nog je oranje shirts bij SoLow!

Oranje

Wij van SoLow hebben niet alleen oranje versiering, nee we hebben veel meer oranje spullen! Wat dacht je van onze oranje hoeden en hoofdaccessoires? Of wat is nou een oranje feest zonder een oranje T-Shirt? Precies, niks! Naast dat allemaal hebben we ook nog koningsdag spellen en een thema wat te maken heeft met rood wit blauw. De spellen zijn leuk om iets meer sfeer te brengen in het feest en om je tijd leuk te besteden. Rood wit blauw is leuk omdat je dan in de kleuren van de Nederlandse vlag rondloopt of versiert. Alles voor een leuk oranje feest is te halen bij SoLow!

Lijkt het je leuk om ons te komen helpen?

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Ga dan naar werkenbij.solow.nl en vind een baan die bij jou past. Wie weet zien we je binnenkort terug bij ons op het hoofdkantoor of in een van onze SoLow winkels bij jou in de buurt!