Neon

Naar Feest
Filters

Bekijk alle hoofdcategorieën

Neon

Deze hype lijkt maar niet op te houden. Je ziet het tegenwoordig weer steeds vaker. Neon is weer terug van weggeweest. En wij van SoLow hebben alles in huis om er iets leuks van te maken! Van zweetbandjes tot lipstipt, van potloden tot heuptasje, allemaal in neon! Ideaal voor een leuk themafeestje of voor als je wilt oplichten in het donker.

Neon Partybrillen bij SoLow

Tijd voor een feestje! Naast Neon Party brillen zijn er ook normale Party brillen. En die geven ook wel de wauw-factor op elk feestje. Ze maken je outfit compleet en maken elk feest lachwekkend leuk. Wij hebben een ruim assortiment aan de gekste en meest originele brillen. Willen jij en je vrienden pas echt opvallen? Ga dan met een groep vrienden naar een feest met de grappigste partybrillen. Voor elk feest hebben wij wel een bril. Discobal brillen, neon brillen en nog veel meer. Zijn de brillen je allemaal te klein, geen probleem! Met onze XXL brillen zal iedereen je van mijlenver zien.

Lijkt het je leuk om ons te komen helpen?

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Ga dan naar werkenbij.solow.nl en vind een baan die bij jou past. Wie weet zien we je binnenkort terug bij ons op het hoofdkantoor of in een van onze SoLow winkels bij jou in de buurt!