Halloween maskers

Wees voorbereid, bestel op tijd!
Countdown to Halloween
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec
Naar Halloween verkleden
Filters
Wees voorbereid, bestel op tijd!
Countdown to Halloween
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Halloween Maskers

Een van de belangrijkste dingen bij Halloween is en blijft toch wel de Halloween maskers. Wil je een Evil clown zijn of maak je toch liever je eigen masker. Wat dacht je anders van een Halloween kostuum of een gehele Halloween outfit. Misschien wil je wel liever je haren kleuren met een van onze haarsprays? Hoe dan ook, bij SoLow vind je alles wat je nodig hebt om er een onvergetelijk, maar vooral griezelig Halloween feest van te maken!

Halloween maskers, schmink & Make-up

Ieder jaar proberen wij een zo groot mogelijk aanbod te hebben om voor jou een onvergetelijke Halloween beleving te creëren. En wat nou als Halloween maskers niks voor jou zijn? Denk dan eens aan Halloween schmink, make-up of andere Halloween accessoires. Want zeg nou zelf; verkleed Halloween vieren is toch net iets leuker.

Halloween trick or treat

Trick or Treat! Ga je samen met je kind of kinderen langs de deuren en haal zo veel mogelijk snoep binnen. Hiervoor hebben ze alleen wel een passende griezel outfit nodig. Bij SoLow hebben we alles in huis om zelfs voor de allerkleinste een onvergetelijke Halloween te creëren. Maar al je opgehaalde snoep met je handen dragen is natuurlijk geen goed idee. Daarom hebben we bij SoLow ook een uitgebreid trick or treat assortiment met emmertjes en snoepschalen. Ideaal voor zowel de kinderen die het komen ophalen als de ouders die het weggeven.

Lijkt het je leuk om ons te komen helpen?

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken in de drukke Halloween periode? Ga dan naar werkenbij.solow.nl en vind een baan die bij jou past. Wie weet zien we je binnenkort terug bij ons op het hoofdkantoor of in een van onze SoLow winkels bij jou in de buurt!