Halloween schmink

Wees voorbereid, bestel op tijd!
Countdown to Halloween
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec
Naar Halloween schmink
Wees voorbereid, bestel op tijd!
Countdown to Halloween
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Halloween schmink

Schmink mag niet ontbreken bij je outfit voor een verkleedfeestje. Het maakt je outfit geloofwaardig, mooier, maar bovenal af! SoLow heeft een ruim aanbod van schmink en grimeer artikelen. Schmink, sponsjes, penselen, make-up, glitters en meer. SoLow heeft alles in huis om je in no-time naar een compleet andere persoon te transformeren. Misschien herkennen je ouders, vrienden en buren je wel helemaal niet meer!

Heb je een griezelfeestje zoals een spooktocht of Halloween? Dan is schmink essentieel, maar nepbloed, kleurlenzen of nepwonden maken je outfit echt helemaal af. Organiseer je een kinderfeestje? Hoe leuk is het om de kinderen te schminken met hun lievelingsdier, superheld of als prinses. Misschien willen de ouders het stiekem ook nog wel ;). Maar ook voor andere feestjes, zoals o.a. carnaval en pride is het natuurlijk essentieel om goed voor de dag te komen. En daarom heeft SoLow alles in huis voor een spetterend feestje.

Halloween schmink en accessoires

Heb je nog niet gedacht aan een kostuum of het juiste kostuum nog niet gevonden? SoLow heeft kostuums die geschikt zijn voor allerlei feestjes; Oktoberfest, Halloween, Pride, kinderfeestjes en meer. Ben je op zoek naar een opvallend feestkapsel? Bij SoLow vind je haarspray in verschillende kleuren. Wanneer je graag de origineelste bent en op zoek bent naar net dat extra tintje, kijk dan ook eens bij onze pruiken. Wat je ook zoekt, wij van SoLow hebben het allemaal. Alles in huis voor het feestje van het jaar!

Lijkt het je leuk om ons te komen helpen?

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken in de drukke Halloween periode? Ga dan naar werkenbij.solow.nl en vind een baan die bij jou past. Wie weet zien we je binnenkort terug bij ons op het hoofdkantoor of in een van onze SoLow winkels bij jou in de buurt!