Halloween make-up

Wees voorbereid, bestel op tijd!
Countdown to Halloween
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec
Naar Halloween schmink
Filters
Wees voorbereid, bestel op tijd!
Countdown to Halloween
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Halloween make-up

Halloween outfit gevonden, maar nog op zoek naar goede make-up voor Halloween? Dan ben je bij SoLow aan het juiste adres! Wij verkopen veel verschillende soorten make-up. Zo bevat ons assortiment make-up op water basis en make-up op olie basis in diverse kleuren. Het Halloweenfeest is een geweldig feest dat in Nederland steeds populairder wordt. Bij veel feesten kom je er mee weg door een hoedje of diadeem op het hoofd te zetten. Maar bij Halloween moet je net iets meer uitpakken. Dan is Halloween schmink & make-up een must voor iedere Halloween liefhebber. Halloween schmink & make-up is de kers op de taart.

Halloween make-up en nep verwondingen

Halloween is het feest van de griezels. Kunst is dus om naast een eng Halloween kostuum, ook jezelf volledig te schminken zodat je er zo eng mogelijk uit ziet en je Halloween outfit compleet word. Met deze speciale onze Halloween schmink & make-up gaat dat zeker lukken. De nep wonden en littekens kunt je op je huid lijmen waardoor het net lijkt alsof je echt gewond bent. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld vloeibare latex en zombie bloed voor gebruiken.

Halloween latex om te grimeren

Als basis voor je griezelige outfit gebruiken veel mensen latex. Wij verkopen vloeibare latex perfect geschikt om je Halloween outfit naar een hoger niveau te tillen. Met latex kunt u de meest enge en realistische wonden maken. Zorg er dan wel voor dat u bij de Halloween schmink ook nog wat rode make-up besteld of nepbloed die geschikt is voor op de huid. De meeste tubes nep bloed zijn geschikt voor het gebruik in het gezicht. Pas wel op dat je het niet in je ogen krijgt.

Lijkt het je leuk om ons te komen helpen?

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken in de drukke Halloween periode? Ga dan naar werkenbij.solow.nl en vind een baan die bij jou past. Wie weet zien we je binnenkort terug bij ons op het hoofdkantoor of in een van onze SoLow winkels bij jou in de buurt!