Gouden artikelen

Naar Roségoud, zilver en goud
Filters

Goud versiering

Goud verkleden

Gouden artikelen

Is goud echt jou kleur? Dan komt dit goed uit want wij van SoLow hebben allerlei gouden artikelen om jou huis of kamer eens mooi te versieren. En we hebben echt van alles! Folieballonnen in de gouden kleur. Of een kroontje om jezelf en andere om te toveren voor een gouden party. Maar dat niet alleen, we hebben ook tafelkleden, cijferkaarsjes en nog veel meer! Je kunt het zo gek niet bedenken. Daarom doen wij van SoLow dat voor jou!

Geen gouden artikelen, maar zilveren!

Goud niet echt je kleur? Dat geeft niet! Daarvoor hebben we ook zilveren artikelen. We hebben bijna hetzelfde aanbod alleen dan in de kleur zilver! Neem eens een kijkje, en beslis anders dan welke kleur beter bij jou past1

Rosegouden artikelen

Past geen van de bovenstaande kleuren echt bij jou? Dan weet ik zeker dat dit jou kleur is! Rosegoud is prachtig en heeft wederom bijna het zelfde aanbod als goud en zilver. Neem eens een kijkje bij de rosegouden artikelen, en misschien vind je wel iets voor jou!

Lijkt het je leuk om ons te komen helpen?

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Ga dan naar werkenbij.solow.nl en vind een baan die bij jou past. Wie weet zien we je binnenkort terug bij ons op het hoofdkantoor of in een van onze SoLow winkels bij jou in de buurt!