Makkelijke bundels

Geen zin om alle folie ballonnen bij elkaar te zoeken?
Wij hebben ze vast gemakkelijk voor je gebundeld.

Geslaagd

Hoe fijn is het als je ergens hard voor hebt gewerkt en je bent uiteindelijk geslaagd! Van harte gefeliciteerd! Dat is een reden voor een feest, na al dat harde werk voor je diploma, rijbewijs, cursus of iets anders. Je mag trots zijn en de vlag uithangen!

Geslaagd feest

Als je een feest gaat geven omdat jijzelf of iemand anders geslaagd is helpt de SoLow je graag aan de versiering. Pak het groot uit met de XXL slinger of hang de ruimte vol met een van onze andere slingers.

De Ballonnen zijn natuurlijk ook niet weg te denken bij dit feest, we hebben een ruime keuze waardoor je een echt geweldig feest kan geven!

Voor de geslaagde

Als je dan eindelijk geslaagd ben wil je misschien wel een echt geslaagd hoedje op om het aan iedereen te kunnen laten zien, heb je liever een partybril of een Diadeem? Die hebben we op onze webshop en in de winkels.

Is de geslaagde een echte Einstein en wil je een kleinigheidje geven? Kijk dan eens voor een leuke cadeautas, die hebben we in verschillende soorten!

Lijkt het je leuk om ons te komen helpen?

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Ga dan naar werkenbij.solow.nl en vind een baan die bij jou past. Wie weet zien we je binnenkort terug bij ons op het hoofdkantoor of in een van onze SoLow winkels bij jou in de buurt!