Geboorte/ Babyshower

Naar Feest

Folieballon
naam
generator

Creëer je eigen naam of leeftijd

Ben jij op zoek naar een leuke manier om jouw feest te personaliseren?
Dan is de folieballon naam generator van SoLow wellicht iets voor jou! Deze handige tool maakt het mogelijk om de perfecte decoratie in vorm van folieballonnen te creëren voor elke gelegenheid.

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig! Je vult het gewenste woord/ woorden in, en het systeem zal automatisch jouw woorden omzetten in prachtige folieballonnen. Vervolgens kan je kiezen uit verschillende kleuren om je ballonnen nog persoonlijker te maken. Als laatste voeg je de ballonnen toe aan je winkelmandje en plaats je de bestelling. De ballonnen worden binnen onze gebruikelijke levertijd thuisbezorgd.
Let op! De ballonnen worden niet opgeblazen geleverd!
Daarnaast ontvang je iedere letter en/of cijfer in een aparte verpakking.

Gender Reveal/ Babyshower bundels

Geen zin om alle folie ballonnen bij elkaar te zoeken?
Wij hebben ze vast gemakkelijk voor je gebundeld.

Bekijk alle hoofdcategorieën

Babyshower & gender reveal feest organiseren

Verwacht jij binnenkort een kindje of is een van je vriendinnen in verwachting? Wat is er dan leuker dan een babyshower? Babyshowers zijn overgewaaid vanuit Amerika en nu ook helemaal on-trend in Nederland. Om van de babyshower een onvergetelijk feestje te maken, is de juiste babyshower versiering onmisbaar. De leukste slingers, ballonnen en nog veel meer babyshower decoratie vind je in onze webshop!

Ook gender reveal feesten worden steeds populairder in Nederland. Ook om het geslacht van je kindje te onthullen aan jouw vrienden en familie hebben wij de leukste artikelen in ons assortiment.

Hoe ziet een babyshower eruit?

Een babyshower heeft vaak enkele vaste elementen die het extra leuk maken! Denk bijvoorbeeld aan het raden van de naam van de toekomstige spruit, of het onthullen van het geslacht van de baby (gender reveal)! Vaak is het een aangelegenheid echt voor vrouwen en wordt er wat af gepraat over baby’s, zwanger zijn en alles wat daarbij komt kijken. Vergeet ook niet om nog een mooie foto te maken met zijn allen, leuk als herinnering voor later! Verder worden er vaak lekkere dingetjes gemaakt/ gebakken door alle aanwezigen, wordt er iets leuks gemaakt of spelletjes gespeeld.

Babyshower of gender reveal versiering kopen

Heb jij de eer om een babyshower te organiseren voor jouw bestie? Of ga je zelf een gender reveal feest organiseren? Dan ben je bij SoLow aan het juiste adres. Bij SoLow kun je alles kopen voor een gezellige babyshower óf gender reveal party!

Voor een jongen of een meisje

We hebben alles in huis voor een geslaagd babyfeestje of babyborrel. Wordt het een jongen of een meisje of toch een verrassing? Geen probleem, wij hebben alles in huis! Wat de kleine spruit ook wordt met onze baby shower decoraties heb je heel veel keus. Van baby blauw, baby roze of een gender reveal.

Party spulletjes kopen

Wil je een feestje geven om het geslacht van je kindje te onthullen? Bij SoLow hebben we alle decoraties die je nodig hebt om het geslacht van jouw kindje te onthullen aan je geliefden. Kies tussen zwarte ballonnen, roze en blauwe slingers, party poppers en meer. Deze zullen uw gasten extra enthousiast maken over de grote onthulling.

Goedkope babyshower versiering bestellen

Wil je goedkope babyshower versiering bestellen? Dan ben je bij SoLow aan het juiste adres. Hier hebben we een ruim assortiment aan versiering voor een zacht (Low) prijsje. Organiseer je de babyshower? Bekijk dan ook eens onze vrolijke tafel decoratie, om zo de heerlijke hapjes op tafel te presenteren. Alles voor de perfecte babyshower versiering vind je op solow.nl of kom langs in een van onze 40 winkels. Wil je op de hoogte blijven van andere acties en aanbiedingen? Maak dan een account aan op de website.