Flamingo

Naar Feest

Bekijk alle hoofdcategorieën

Flamingo

Een flamingo thema feestje! Daar gaan we dan. Wat een enorm leuk thema. Maar ook heel moeilijk, want ja wat haal je nu precies daarvoor. Daarom hebben wij een speciale categorie gemaakt speciaal met allemaal flamingo spullen. Hiermee kun je eens lekker gaan flaneren. Zo hebben wij een rugtas, hoeden, brillen, sokken en zelfs bretels. Maar dit is alleen nog maar onze mode. Wat dacht je van versiering? Een feestverlichting, een slinger of een opblaasbare flamingo. Wat je ook wilt, wij hebben het!

Is het niks voor jou? Misschien vind je kat het wel leuk! We hebben zelfs een opvulbare kattenspeeltje. Is dit niets voor je kat maar wil je er toch iets voor halen? kijk dan op onze katten pagina. Toch meer een hondenmens? Dan zou ik als ik u was op onze honden pagina kijken.

Lijkt het je leuk om ons te komen helpen?

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Ga dan naar werkenbij.solow.nl en vind een baan die bij jou past. Wie weet zien we je binnenkort terug bij ons op het hoofdkantoor of in een van onze SoLow winkels bij jou in de buurt!