Dierendag

Naar Feest

Honden

Filters

Katten

Filters

Dierendag

Dinsdag 4 Oktober is het weer zo ver. De dag waar elk dier op wacht. Het is weer dierendag! Het is de dag van het jaar waarop jij je dier eens goed verwend. Bij Solow vin je een breed assortiment aan spullen voor dierendag. Zo vind je onder andere voor de hond een ballenwerker, een grote bal of zelfs een hondenzwembad. Of ben je meer een kattenmens? Kijk dan eens voor een krabplank in de vorm van een vis of kattenspeeltje balletjes. Of wat dacht je van eens wat lekkers geven aan je beste vriend(in)? Zoals kauwsticks of een runderhuid kluif. Hoe dan ook, bij SoLow ben je aan het juiste adres.

Andere feestdagen

Naast dierendag bied SoLow meer dan genoeg spullen aan voor bijna elke feestdag. Wat dacht je bijvoorbeeld van Carnaval? Van pruiken tot partybrillen, van hoeden tot Schmink & Make-up. SoLow heeft alles in huis om van carnaval een groot feest te maken! Misschien zou onze koning een pruik wel leuk vinden? Over de koning gesproken, heb je alles al in huis voor koningsdag? We hebben spullen om je huis oranje mee te versieren, of hou je toch meer van rood wit blauw? Heb je al leuke oranje T-shirts in huis of een leuke spelletje om koningsdag te vieren? Wij van SoLow hebben alles in huis om jou koningsdag te vieren zoals nooit tevoren!

Lijkt het je leuk om ons te komen helpen?

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Ga dan naar werkenbij.solow.nl en vind een baan die bij jou past. Wie weet zien we je binnenkort terug bij ons op het hoofdkantoor of in een van onze SoLow winkels bij jou in de buurt!