Bundels

Vrijgezellenfeest

Het is weer tijd voor een vrijgezellenfeestje. Dit is natuurlijk altijd super leuk! Daarom ook ten eerste gefeliciteerd namens iedereen van SoLow. Maar hier komt natuurlijk veel bij kijken. Daarom hebben wij van SoLow alles in huis om het je zo makkelijk en vooral leuk mogelijk te maken. Je kunt het je zo gek niet bedenken of wij hebben het wel. Kijk maar eens tussen de producten en je zult het zien!

Vrijgezellenfeest vrouwen

Zo hebben we voor de vrouwen genoeg geks weten te vinden en bedenken. Wat dacht je van een piemel rietje, of een piemel schort. Of wat dacht je van een willy scoop? Hoe dan ook, wij van SoLow hebben genoeg in huis om er iets leuks, geks en onvergetelijks van te maken.

Vrijgezellenfeest mannen

Voor mannen daarentegen hebben we weer hele andere dingen. Zo hebben we een enorm leuke mankini, maar ook een schort met borsten. Of ben je erg gestrest bent voor de bruiloft, een tiet stressbal. En dat alles voor het ideale vrijgezellenfeest!

Bundels & pakketen

Als laatst hebben we ook nog bundels samengesteld, zodat je niet alles los hoeft te kopen. Dit zijn voornamelijk folieballonnnen die samen de woorden: Wedding, trouwen, gaan, wij, love, married, just en wedding. Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver en rose. En er zit nog een korting op ook!

Lijkt het je leuk om ons te komen helpen?

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Ga dan naar werkenbij.solow.nl en vind een baan die bij jou past. Wie weet zien we je binnenkort terug bij ons op het hoofdkantoor of in een van onze SoLow winkels bij jou in de buurt!