Snelle links

Bekijk snel alle subcategorieën

Ballonnen basis kleuren

Ballonnen mix kleuren

Ballonnen

Bij een feest denk je natuurlijk aan ballonnen, maar wat voor type zoek je? Wil je maar 1 kleur ballon of juist meerdere? Heb je een thema waar je je aan wilt houden? Gewone ballonnen, ballonnen met iets erin als veren of glitters, verjaardag, folie, letter of krijtbord ballonnen waar je zelf op kunt schrijven. Bij SoLow hebben we zoveel keuze! Of je nu al een thema weet of nog inspiratie zoekt, met zoveel keuze en verschillende stijlen zit er voor iedereen iets bij.

Kleuren

Wil je allemaal ballonnen van 1 kleur? We hebben ze onder andere in het geel, rood, paars, blauw tot zelfs een koperkleur. We hebben er zelfs een aantal die net een andere tint hebben, zodat je variatie hebt maar nog steeds in het thema blijft. Kijk vooral je ogen uit!

Wil je een mix van kleuren? Dan hebben we ze zelfs als verschillende soorten zoals; metallic, pastel of vouw ballonnen waar je ballon dieren mee kunt maken.

Folie ballonnen

Een folieballon kan je zelf opblazen en ophangen of je vult ze met helium zodat je ze aan het plafond kunt hangen. Onder andere themaballonnen voor Valentijnsdag, verjaardagen of andere speciale gebeurtenissen zijn te vinden bij SoLow. Je kan ook losse letters en cijfers kopen in verschillende kleuren zodat je elke combinatie kunt maken die je zelf wilt!

Accessoires

Als je de ballonnen met helium gaat vullen wil je natuurlijk niet dat ze wegvliegen. Met een van onze ballongewichten zullen ze mooi op hun plek blijven staan, zodat het er feestelijk uitziet! Gaat het feest door tot in de avond en zou het zonde zijn om alle lampen aan te moeten doen? Kijk dan eens naar onze ballonnen led licht slinger. Hier vind je naast slingers allemaal handige hulpmiddelen waardoor je de het precies zo kan krijgen als jijzelf wilt!

Lijkt het je leuk om ons te komen helpen?

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Ga dan naar werkenbij.solow.nl en vind een baan die bij jou past. Wie weet zien we je binnenkort terug bij ons op het hoofdkantoor of in een van onze SoLow winkels bij jou in de buurt!