Retourneren & annuleren

Instructies online Retourneren:

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan verwacht had? Dat vinden we jammer, maar bij SoLow kun je gemakkelijk retourneren.
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Je krijgt dan het bedrag van de geretourneerde artikelen gecrediteerd excl. verzendkosten.
De kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact opnemen via het onderstaande retour aanmeldformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag excl. verzendkosten binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Het retourbeleid geldt niet voor zakelijke bestellingen. Het herroepingsrecht is namelijk alleen onderdeel van de consumentenwetgeving.

Retourneren in een fysieke winkel.

Wij hechten er veel waarde aan dat u met uw aankoop bij SoLow volledig tevreden bent. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan heeft u bij SoLow de zekerheid dat u het product eenvoudig kunt retourneren.
Binnen 30 dagen na aankoop kunnen al onze producten, met uitzondering van kleding*, op vertoon van de kassabon gratis geruild of geretourneerd worden in onze winkels. Indien u opmerkingen of vragen heeft over de retourafwikkeling, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

* Omwille van hygiëne geldt voor kleding een aangepaste retourtermijn van 48 uur.

Online gekochte producten kunnen echter alleen via de webshop geretourneerd worden. Helaas is het niet mogelijk om deze te retourneren in een fysieke winkel.

Bij ons heb je 14 dagen retourrecht (online bestellingen).

Dit gaat in de dag na ontvangst van de bestelling. Retourneren is eenvoudig. Zie hieronder het stappenplan:

Let op, wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Je krijgt het bedrag van de geretourneerde artikelen gecrediteerd excl verzendkosten. De kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Retour aanmelden.

Meld jouw retour gemakkelijk aan in het formulier onderaan deze pagina. Vind je order door in te loggen in jouw account of controleer de pakbon.
Je ontvangt geen bevestiging van je voormelding per mail. Pas als jouw retour is verwerkt ontvang je hier een retourbevestiging van.

Retourformulier/verzendlabel.

Download hier je retourformulier/verzendlabel en vul deze volledig in.

Volg dan de instructies op en stuur het artikel retour aan ons.
Download

Let op, wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Je krijgt het bedrag van de geretourneerde artikelen gecrediteerd excl verzendkosten. De kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Gebruik het bovenstaande formulier met verzendlabel en stuur je retour naar:

SoLow Webshop
t.a.v. Retourneren
Plantijnweg 6A
4104 BB Culemborg.

Voorwaarden

  • Stuur de producten terug in originele ongeopende verpakking.
  • Alleen ongeopende artikelen en ongedragen artikelen kunnen retour.
  • Stuur altijd de originele pakbon mee.
  • In verband met hygiëne kunnen kleding, ondergoed en medische artikelen niet geruild worden.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapotgaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Hebben we je vraag hiermee niet kunnen beantwoorden?

Neem dan contact op met onze klantenservice en onze collega’s helpen je graag!

Bel ons:

085-6200448