Pride

Naar Feestdagen
Filters

Bundels & voordeelpakketten

Filters

Bundels & voordeelpakketten

Pride

De bekendheid van pride groeit al jaren. Steeds meer mensen durven ervoor uit te komen en ook steeds meer mensen gaan naar de pride feesten. Echter kun je daar niet in je normale kleding aankomen. Daarom hebben wij van SoLow hieraan gedacht en een groot pride assortiment samengesteld. Van Bundels en voordeelpakketen tot hoeden bandanas en zelfs regenboog bretels. Haal alle spullen in huis, gewoon bij de SoLow.

Pride hoeden

De Pride hoeden zijn enorm leuk en passen eigenlijk bij elk themafeest. Ze staan leuk en geven de outfit net dat kleine beetje extra! Vergeet deze daarom dan ook zeker niet!

Pride Kleding

Voor pride heb je echt leuke kleding nodig! Je kunt nooit genoeg regenbogen hebben. Daarom hebben wij van SoLow een aantal kleding voor jou! Neem eens een kijkje en misschien zit er wel iets leuks voor jou tussen!

Accessoires

Om de outfit dan echt helemaal af te maken, hebben we nog leuke accessoires in huis voor jou! Dit geeft net die finishing touch aan je look. Kijk daarom maar eens bij onze accessoires, want misschien zit er wel iets leuks bij voor jou.

Versiering

En als laatst de versiering. Wil je je huis versieren? Dan kun je dit onderdeel niet overslaan. Maak je huis helemaal in de juiste sfeer met de producten van SoLow!

Lijkt het je leuk om ons te komen helpen?

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken in de drukke Halloween periode? Ga dan naar werkenbij.solow.nl en vind een baan die bij jou past. Wie weet zien we je binnenkort terug bij ons op het hoofdkantoor of in een van onze SoLow winkels bij jou in de buurt!