Oktoberfest

Naar Feestdagen
Filters

Oktoberfest

Vanaf zaterdag 17 September tot maandag 3 Oktober is het weer zover. Het feest waar iedereen helemaal los kan gaan. Oktoberfest begint dan weer! De tijd van het jaar waar je nooit te weinig bier is. Maar je kuntbij het oktoberfest niet aankomen zonder bretels. Of wat dacht je van een leuke hoed zoals een bier hoed? Ook hebben we genoeg outfits voor zowel man als vrouw. Alles wat je nodig hebt voor het Oktoberfest is te vinden bij SoLow! Nou ja, behalve het bier dan!

Andere feestdagen

Naast oktobeterfest bied SoLow meer dan genoeg spullen aan voor bijna elke feestdag. Wat dacht je bijvoorbeeld van Carnaval? Van pruiken tot partybrillen, van hoeden tot Schmink & Make-up. SoLow heeft alles in huis om van carnaval een groot feest te maken! Misschien zou onze koning een pruik wel leuk vinden? Over de koning gesproken, heb je alles al in huis voor koningsdag? We hebben spullen om je huis oranje mee te versieren, of hou je toch meer van rood wit blauw? Heb je al leuke oranje T-shirts in huis of een leuke spelletje om koningsdag te vieren? Wij van SoLow hebben alles in huis om jou koningsdag te vieren zoals nooit tevoren!

Lijkt het je leuk om ons te komen helpen?

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Ga dan naar werkenbij.solow.nl en vind een baan die bij jou past. Wie weet zien we je binnenkort terug bij ons op het hoofdkantoor of in een van onze SoLow winkels bij jou in de buurt!