Halloween categorieën

Maak je outfit compleet met een van onze make-up looks

Wat is nu een Halloween outfit zonder passende schmink & makeup?
Maak je outfit helemaal compleet met een van onze looks of creëer je eigen stijl met ons uitgebreide schmink en make-up assortiment!

Laat je inspireren

Creëer ook thuis op tafel een griezelige Halloween sfeer. Met onze borden, bekers, tafelkleden en nog veel meer!

Halloween Maskers

Op 31 oktober is het Halloween! Het is de dag van het jaar waarop jij jezelf en je huis extra griezelig maakt met Halloween versiering. Bij SoLow vind je een breed assortiment aan Halloween kleding en decoratie. Geef jij een feestje in de buurt en wil jij je gasten écht laten schrikken? Dan mogen schedels & skeletten natuurlijk niet ontbreken. Of schrijf griezelige teksten op het raam met nepbloed en plak raamstickers. Maar het een van de belangrijkste dingen is een Halloween masker. Wil je een Evil clown of maak je toch liever je eigen masker. Hoe dan ook, bij SoLow vind je alles wat je nodig hebt om er een onvergetelijk, maar vooral griezelig Halloween feest van te maken!

Halloween Trick or Treat

Trick or treat! Komen er bij jou thuis kinderen aan de deur met Halloween? Zorg dan dat je genoeg snoep in huis hebt! Presenteer het snoepgoed in een van onze schalen en leg er griezelige Halloween accessoires bij. Kies bijvoorbeeld voor een nep vleermuis of een reuze spin. Ben jij op zoek naar andere Halloween artikelen waarmee je anderen kunt laten schrikken? In ons assortiment vind je onder andere een heksenhoed, duivels hoorn en een heleboel beestjes. Voor de griezeligste Halloween versiering moet je bij SoLow zijn!

Halloween Artikelen

Wat is Halloween zonder de juiste Halloween artikelen? Wil je deze Halloween iedereen laten eten van onze Halloween borden? En wat heb je aan borden zonder een griezelig Halloween tafelkleed? Wat is nou een Halloween zonder de benodigde decoratie? Bekijk daarom ook vooral onze tafeldecoratie om alles in de Halloween sfeer te krijgen. Kortom alles om een griezelige Halloween tafel op te kunnen dekken. Bestel ze nu op onze website of kom langs in een van onze winkels!

Halloween Outfits

Boeeee! Wil is iedereen laten schrikken deze Halloween met een griezelige Halloween outfit? Zorg dan dat je de perfecte outfit in huis hebt! Bij SoLow weten we dat outfits bij je moeten passen. Ben jij de evil queen of toch liever de bloody butcher? Ben je toch nog niet helemaal overtuigd? In ons assortiment vind je onder andere ook nog een heks, vampiers en een bloody docter. Bij SoLow ben je aan het juiste adres voor de griezeligste Halloween artikelen ooit!

Halloween Decoratie

Wil jij dit jaar groots uitpakken met Halloween versiering. Bij SoLow weten we dat griezelige accessoires niet duur hoeven te zijn. Shop jouw favoriete Halloween decoratie daarom online of kom gezellig langs in een van onze winkels. Met de keuze uit tafeldecoratie, wanddecoratie en decoratie beestjes is er voor iedereen wat Wills! Wil jij altijd op de hoogte blijven van de laatste acties en aanbiedingen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief hieronder!

Lijkt het je leuk om ons te komen helpen?

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken in de drukke Halloween periode? Ga dan naar werkenbij.solow.nl en vind een baan die bij jou past. Wie weet zien we je binnenkort terug bij ons op het hoofdkantoor of in een van onze SoLow winkels bij jou in de buurt!