Carnaval versiering

Naar Carnaval
Filters

Bekijk alle hoofdcategorieën

Carnaval versiering

Is carnaval weer in aantocht? Met uiteenlopende soorten carnaval versiering, zoals carnaval slingers of ballonnen in verschillende kleuren krijg je pas echt een feestelijke stemming!

Feestelijke carnaval versiering

Het feest begint natuurlijk al bij binnenkomst. Zet de omgeving af met een carnaval afzetlint en besprenkel de gasten bij binnenkomst met confetti. De confetti kanonnen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Ook gezellige vlaggenlijntjes zullen het prima doen in de carnaval setting. Bij het uitzoeken van vlaggenlijnen kan er gekozen worden voor allerlei kleuren.

Andere versiering

Naast carnavals versiering hebben we nog veel meer versiering. Wat dacht je van versiering voor een verjaardag of voor bijvoorbeeld oud en nieuw. Alle versiering die je nodig hebt, zo aan huis geleverd. En vanaf 25 euro zelfs al gratis. Bestel ze snel of kom langs in een van onze winkels.

Lijkt het je leuk om ons te komen helpen?

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Ga dan naar werkenbij.solow.nl en vind een baan die bij jou past. Wie weet zien we je binnenkort terug bij ons op het hoofdkantoor of in een van onze SoLow winkels bij jou in de buurt!