Carnaval

Naar Feestdagen

Bekijk alle hoofdcategorieën

Carnaval

Voor de leukste feestartikelen om jouw feestje onvergetelijk te maken hoef je niet verder te zoeken. Carnaval wordt geweldig met de feestartikelen van de SoLow! Het feest wordt steeds populairder en word ook vaker gevierd in steden door heel Nederland, trek een kostuum aan en dans en zing gezellig mee! Maak je eigen feest compleet met de versiering die je in de winkel of online kan kopen. Het feest begint al bij de SoLow!

Carnavals versiering

Of je nou een outfit wilt met gele beenwarmers, regenboog vleugels, een politie pet of met plaksnorren. Het kan allemaal! Kijk rond voor inspiratie of zoek gericht naar de spullen die je nodig hebt. Wil je de oranje-groen kleuren van Kruikenstad dragen is het enige lastige om een keuze te maken uit alle artikelen, wordt het een stropdas of toch de Vlinderdas oranje/groen? Van accessoires voor Lampegat in het blauw-oranje en het rood-wit van het Brabantsbont tot ballonen, partytoeters, een complete bierpong set en verschillende soorten make-up.

Carnavalskleding

In de webshop kan je een aantal pareltjes vinden die niet in de winkels liggen, hiermee kan je je outfit pas echt compleet maken. Als je een carnavalsoutfit wilt voor je feest dan moet je eens langskomen in een van onze winkels, daar kan u outfits vinden voor iedereen! Opblaasbare pakken waardoor het lijkt dat je op een eenhoorn rijdt of een T-rex kostuum om echt op te vallen. Een verkleedpak voor jouw meisje waardoor ze een prachtige bruid, een stoere piraat of een heks kan worden. Of zoek je een Feestoutfit voor die stoere jongen? Dan kan je hem een ware astronaut, zombie gevangene of zelfs een skelet kan laten worden! Sexy, enge of grappige kostuums voor jong en oud zijn hier te vinden, goed te gebruiken voor carnaval en voor uw andere feesten!