Winter

Naar Cadeau

Bekijk alle hoofdcategorieën

Winter

De winter zit er weer aan te komen en dan wil je er natuurlijk wel lekker warm bijzitten. En dat kan niet zonder de nieuwe SoLow collectie! Met keuze uit de leukste sokken, mutsen, handschoenen en sjaals! Hiermee kom je gegarandeerd de winter door! En het zijn niet zomaar sokken en mutsen, er staat altijd een leuk tekstje of afbeelding op! Voorbeelden hiervan zijn: een tering muts, unicorn sokken of zelfs kerstsokken. Wat je ook zoekt, wij hebben het voor je. Dus kom snel langs in een van onze winkels of bestel ze online!

Zoek je wel leuke spullen maar is de winter collectie toch niet helemaal voor jou? Geen probleem! We hebben ook een zomer collectie. Alles om maar te ontspannen en af te koelen. Maar ook voor feestdagen en themafeestjes zit je bij SoLow goed! Van Halloween tot neon feestjes, alles is bij ons te krijgen. Speur eens lekker rond op onze website en wie weet kom je tegen wat jij zoekt.

Lijkt het je leuk om ons te komen helpen?

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Ga dan naar werkenbij.solow.nl en vind een baan die bij jou past. Wie weet zien we je binnenkort terug bij ons op het hoofdkantoor of in een van onze SoLow winkels bij jou in de buurt!