Wensflesjes

Naar Cadeau
Filters

Bekijk alle hoofdcategorieën

Wensflesjes van SoLow

Ben jij op zoek naar een mooi en origineel cadeautje? Dan ben je op het juiste adres! Wij bij SoLow hebben de leukste wensflesjes om cadeau te geven. Schrijf een wens op het wensrolletje, het flesje zal u helpen met het uitkomen van uw wens. We hebben veel verschillende soorten wensflesjes. Zo hebben we wensflesjes met kristallen en wensrolletjes in diverse kleuren. Natuurlijk hebben wij ook klassieke wensflesjes. Zo hebben wij een wensflesje met meerdere wensrolletjes erin zodat al je grootste dromen zullen uitkomen. Ook hebben wij een wensflesje met een gitaar hanger en prachtige kraaltjes voor de echte music lover. Ken jij nou iemand die binnenkort een baby krijgt? Geef dan een prachtig wensflesje cadeau! Wij hebben speciale blauwe en roze wensflesjes. Deze wensflesjes hebben allemaal een glazen speentje in het flesje en een roze of blauw wensrolletje. Tip: gebruik de flesjes bij een gender reveal. Laat iedereen raden of het een jongen of een meisje is met de wensflesjes en laat ze een wens voor het babytje opschrijven.

Wensflesjes met kristallen

Wij bij SoLow hebben voor elke maand van het jaar een wensflesje met een persoonlijke kristal en wensrol. Ken je dus een jarige job? Geef hem of haar dan een superleuk wensflesje cadeau! Elk wensflesje heeft zijn eigen kleur.  Zo hebben we voor de maand januari een wensflesje met een oranje wensrol en granaat kristallen erin. Voor juli hebben wij een wensflesje met een rode wensrol en robijn kristallen erin. Robijn staat bekend als een krachtige kristal die passie opwekt. Zo hebben wij natuurlijk nog veel meer wensflesjes. Voor september hebben wij een wensflesje met een blauwe wensrol en saffier kristallen. Deze kristallen zorgen voor rust en helderheid. Super leuk om cadeau te geven dus! Ben jij benieuwt wat wij nog meer allemaal voor wensflesjes hebben? Bekijk dan gouw ons ruime assortiment en kijk je ogen uit!

Lijkt het je leuk om ons te komen helpen?

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Ga dan naar werkenbij.solow.nl en vind een baan die bij jou past. Wie weet zien we je binnenkort terug bij ons op het hoofdkantoor of in een van onze SoLow winkels bij jou in de buurt!